Zorginstelling

Wat zijn de voordelen van het gebruik van digitalHospital.nl ?

Wij helpen zorginstellingen om op een snelle, transparante en betrouwbare manier de juiste freelance zorgprofessional in te huren. digitalHospital.nl bewaakt de contracten, agenda's, facturen en kwaliteitsmanagement voor jou en de zorgprofessional. En dat tegen een heel schappelijke prijs.

Waarom digitalHospital.nl?

Flexibiliteit

Onze talloze filters helpen jou bij het kiezen van de perfecte kandidaat voor jouw vacature.

Prijsstelling

Onze commissie bedraagt ​​slechts 6% boven de kosten van de onafhankelijke professional. Dit is onze marge.

Groei

Profiteer van onze voortdurend groeiende database van gezondheidswerkers.

Veiligheid

Totale beveiliging en vertrouwelijkheid bij het beheer van uw informatie (contracten, betalingen, …).

Hoe werkt digitalHospital.nl?

1
Registratie

Begin met het uploaden van de vereiste bestanden van jouw instelling. Nadat we jouw gegevens hebben geverifieerd, sturen we je een email en word je opgenomen in het digitale netwerk van digitalHospital.nl

2
Publiceer uw vacatures

Je voert in ons systeem in wanneer de gaatjes in jouw rooster ingevuld moeten worden. Ons platform laat je de kandidaat of kandidaten kiezen die bij jouw wensen passen. Denk hierbij aan vorige ratings, beschikbaarheid en prijs. Je neemt contact met hen op door middel van een eenvoudig klik en binnen no time is jouw rooster ingevuld.

3
Start

Er begint een arbeidsrelatie waarin ons platform je helpt om de contract- en betalingsprocedures op een flexibele en eenvoudige manier te beheren. Met digitalHospital.nl bespaar je tijd en geld in het werven van tijdelijke zorgprofessionals.

De perfecte Match

Tussen Zorgprofessional en Zorginstelling